Stars ’n Bars gokkast

Stars ‘n Bars is een prachtige gokkast weergegeven als een Amerikaanse vlag. Deze Tanzoo gokkast bestaat uit een onderspel en een bovenspel. Beide spellen op de Stars ‘n Bars hebben drie winrollen. Het verschil is echter dat je in het onderspel op slechts een enkele winlijn speelt terwijl je in het bovenspel drie winlijnen hebt. De Stars ‘n Bars videoslot heeft overigens ook een winspel dat op elk willekeurig moment de kop op kan steken. Hiermee kun je tussen de nul en de driehonderd credits winnen. Dit winspel is dus zeker de moeite waard en maakt het spelen op de Stars ‘n Bars nog aantrekkelijker dan dat het al was.

Daarnaast kun je op de Stars ‘n Bars ook het Sterrenspel spelen. Wanneer je op één van de rollen rode of blauwe sterren weet te draaien dan komen deze op het speciale sterrenveld rechts van de rollen te staan. Wanneer je één of meer lijnen met rode of blauwe sterren hebt, dan kun je deze sterren opnemen. Dit houdt in dat je een prijs krijgt. Hoeveel deze prijs bedraagt, kun je zien in de tabel links van speciale sterrenveld. Wanneer je punten hebt gewonnen, maar je zet deze naar de clubmeter of naar het onderspel dan zullen de reeds gespaarde sterren komen te vervallen.

In het bovenspel heb je de keuze uit een inzet van vijf, tien of twintig credits per draai. Wanneer je vijf credits inzet dan heb je een nadeel ten opzichte van wanneer je tien of twintig credits inzet op de Stars ‘n Bars. Bij een inzet van tien of twintig credits heb je namelijk de kans op maarliefst driehonderd credits per draai. En bij een inzet van vijf credits heb je deze mogelijkheid niet. Het is dus het overwegen waard om voor de hogere inzet te gaan, want driehonderd credits per draai is zeker niet mis. Mocht je dit winnen dan tikt dit natuurlijk aardig aan. Het is dan ook een echte aanrader om snel het bovenspel van de Stars ‘n Bars te gaan spelen om voor het grote geld te gaan.

Wanneer je wilt wisselen tussen het onderspel en het bovenspel van de Stars ‘n Bars dan kun je het 1-0 spel gebruiken door op de choose game knop te drukken. Zo kun je de credits naar de clubbeter zetten tot de gekozen inzet. Wil je de inzet toch nog veranderen, dan gebruik je de change bet knop op de Stars ‘n Bars gokkast.