Roulette systemen

Roulette systemen

Roulette systemen

Roulette systemen bestaan ​​uit specifieke combinaties van weddenschappen die je in theorie in staat zouden stellen om boven het gelijk niveau te blijven en daardoor op de lange termijn een positief saldo hebben. Dit is een heel belangrijk aspect om te overwegen: roulette systemen zijn ontworpen voor grote hoeveelheden spellen en niet voor enkele tientallen. In dit artikel presenteren we de belangrijkste bekende roulette systemen:

Martingale systeem, het oudste van de roulette systemen

Dit is een van de roulette systemen waar roulette enthousiastelingen de voorkeur aan geven, en ook een van de meest populaire. De belangrijkste reden voor deze populariteit ligt in het gebruiksgemak. Het dankt zijn naam aan zijn ontdekker en werkt ook met andere spellen zoals blackjack en baccarat. Het Martingale roulette systeem vereist dat je de volgende keer dat je verliest dubbel inzet, doorgaan tot je wint en dan opnieuw begint. Dit systeem wordt gebruikt bij 2: 1 weddenschappen, zoals rood / zwart, even / oneven.

Systeem 1-3-2-6

Een van de bekendere roulettesystemen is die met de naam 1-3-2-6. Dit systeem heeft tot doel 2 eenheden in te zetten om 10 te winnen. De reeks cijfers die de naam onderscheidt, kenmerkt zijn eigen procedure: u zet 1 eenheid in bij de eerste weddenschap en als u wint, zet u 3 eenheden in bij de tweede weddenschap. Als je de tweede wint, zet je nog 2 eenheden in bij de derde inzet. Als we nog steeds winnen, zullen we 6 eenheden inzetten op de vierde en laatste inzet. In de praktijk is het doel van dit roulette systeem om vier keer op rij te winnen en het risico te minimaliseren.

Dalembert-systeem, het meest sobere roulettesysteem

Het Dalembert roulette systeem zorgt ervoor dat je de inzet met 1 eenheid (bijv. 1 euro) moet verhogen als je verliest en met 1 eenheid als je wint. Als ik bijvoorbeeld € 10 win in de eerste aflevering, speel ik € 9 in de tweede aflevering, als ik nog steeds € 8 win, als ik later verlies, speel ik € 9 enzovoort. Je moet altijd de vorige game bijhouden. Het doel is om van elke overwinning € 1 winst te behalen. Op lange termijn blijkt deze strategie een soort spaarplan te zijn en daarom is het onder de roulette systemen zeker het meest geschikt voor beginners en degenen die met lage budgetten spelen.

Fibonacci-systeem

Onder roulettesystemen is Fibonacci’s misschien wel het gemakkelijkst te raden, vooral voor liefhebbers van wiskunde en voor iedereen die de film “The Da Vinci Code” heeft gezien, gebaseerd op de gelijknamige roman van Dan Brown. De Fibonacci-reeks bestaat uit een reeks getallen waarvan elk de som is van de vorige twee: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34. Deze reeks wordt gebruikt door veel roulette-fans zoals een systeem om veel winst te maken. Het roulette systeem dat volgt is dat in een serie van 9 weddenschappen de nummers van de serie achter elkaar worden ingezet: € 1 voor de eerste, € 1 voor de tweede, € 2 voor de derde, € 3 voor de vierde enzovoort. Als je twee keer op rij wint, moet je opnieuw beginnen. Met dit systeem kunt u optimaal profiteren van opeenvolgende winsten, zoals het vrijgeven van twee opeenvolgende rode nummers.

Uiteindelijk kunnen we onder de verschillende roulette systemen de Dalembert aanbevelen aan beginnende spelers en de rest aan degenen die het geduld hebben om te wachten op lange reeksen nummers en hogere budgetten hebben. De roulette systemen, geassocieerd met de wedsystemen op het wiel, vormen de verdere karakteristieke smaak van dit mooie spel. Kies je favoriete roulette systemen en geniet ervan!