Double Sixteen gokkast

Doorgewinterde spelers die niet bang zijn om een gokje te wagen, zullen zich zeker te weten een flinke tijd kunnen vermaken op de gokkast Double Sixteen. Eindelijk eens een gokkast waar je niet standaard met één credit per druk op de knop speelt. Nee, bij de Double Sixteen kun je minimaal vijf credits per draai van de rollen inzetten.

De prijzen die je kunt winnen, staan wel in verhouding tot de inzetten die je kunt plaatsen. De laagste prijs die je kunt winnen is veertig credits. Daarnaast is de Double Sixteen uniek, omdat hij maarliefst 32 winlijnen heeft. Dit houdt in dat je bijna keer op keer prijs hebt.

Per draai aan de rollen kun je zoals gezegd spelen met minimaal vijf credits. Maar wanneer je speelt met minimaal vijf credits, betekent dit dat je nog veel meer credits in kunt zetten. En dat klopt! Op de Double Sixteen gokkast kun je namelijk ook met tien, twintig of veertig credits spelen. Wanneer je vijf punten inzet dan draaien de onderste drie rollen van links naar rechts gezien. Er staan dan dus vijf rollen stil. Zet je veertig punten in per draai dan zullen alle rollen gaan draaien.

Er is dus een behoorlijk variatie aan inzetten mogelijk. Hoe meer punten je inzet, hoe meer winlijnen er actief worden en hoe meer rollen er gaan draaien. Je speelt zoals gezegd met vijf, tien, twintig of veertig punten. Je speelt dan op drie, vier of acht rollen met vier, acht, zestien of tweeëndertig winlijnen. Je hebt dus aardig wat kansen om te winnen. De punten die je wint, spaar je in de potten van de clubmeter.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je liever direct voor een hoger puntenaantal gaat spelen. Op de Double Sixteen is dat zeker mogelijk. Je zult dan wel gebruik moeten maken van het 0-1 WARP spel. Deze bekende, veelgebruikte manier is ervoor om je credits eenvoudig door te zetten naar de clubmeter om te spelen met hogere inzetten.

Prijs heb je op de Double Sixteen wanneer je drie symbolen op een rij hebt staan. Deze symbolen mogen kris kras verschijnen op alle rollen die draaien. Zoals je wel begrijpt is je winkans enorm hoog als je speelt op alle 32 de winlijnen. De hoogste prijzen win je met de jackpot zakjes. Als je meerdere wincombinaties weet te draaien op de Double Sixteen dan worden de prijzen bij elkaar opgeteld. Dubbel incasseren dus!